Chinese voetmassage

Deze voetmassage komt oorspronkelijk uit China en is gebaseerd op eeuwenoude principes. De Chinezen passen het namelijk al 4000 jaar succesvol toe. Waarom? Om zo lang mogelijk vitaal en gezond te blijven en om klachten te verhelpen of tenminste te verminderen. Het geheim van het succes is dat de massage twee systemen kent welke samen één geheel vormen.

  1. Een massage van de voetzones waarin het hele lichaam, net als in de handen, is weerspiegeld. Organen, spieren, weefsels, alles. Een massage van deze gebieden zorgt voor betere doorbloeding waardoor bijbehorende lichaamsdelen beter functioneren.
  2. Meridiaanbanen en acupunctuurpunten, dat beslaat deel twee waarbij de onderbenen en knieën worden gemasseerd.

De combinatie van deze twee systemen is goud doordat het prettig, ontspannend en intensief is, wat de massage een weldaad maakt voor lichaam en geest.

Welke meridianen lopen in de voeten en onderbenen? Dat gaat om de blaas-, nier-, milt-, maag-, galblaas- én levermeridiaan. Deze Chinese voetmassage voert afvalstoffen af en heft energieblokkades op. Levensenergie kan weer lekker doorstromen!

Heeft u een van de onderstaande contra-indicaties dan kunnen wij u deze massage niet aanbieden. Gezondheid en veiligheid staan bovenaan.

❥ Heb je koorts of verhoging?

❥ Heb je een acute ontsteking in de voeten of onderbenen?

❥ Ben je gediagnosticeerd met kanker en nog in behandeling daarvan?

❥ Heb je een hoge bloeddruk?

❥ Heb je artritis of artrose in je voeten?

❥ Heb je trombose?

❥ Ben je zwanger en nog geen 16 weken zwanger?

❥ Heb je wratten, een besmettelijke huidinfectie zoals voetschimmel oftewel zwemmersexceem, kalknagels of flinke spataderen?

Neem even contact met ons op voor advies wanneer er eventueel wel een afspraak plaats kan vinden.

Het is handig als u slippers meeneemt naar de behandeling. 

Afspraak maken? Klik dan op onderstaande knop