WAT IS EEN BIAB TREATMENT

Als je nagels net even dat beetje extra nodig hebben, dan is de biab treatment de ideale behandeling voor jouw nagels.

De biab gel is een flexibele versteviging voor op de eigen nagels. 

Door de flexibiliteit van het product, kan deze de bewegingen van de natuurlijke nagel volgen zonder dat er breuken plaats vinden.  De biab gel heeft  verschillende natuurlijke kleuren en hoeft er dus niet persé een gelpolish overheen.

Bij deze behandeling wordt als eerst de nagelriemen verzorgd door de e-manicure. Door de manicure worden alle onzuiverheden van de nagelriemen verwijderd d.m.v. elektrische frees en manicure schaartje. Met deze manicure kunnen wij verder tot de nagelriem lakken waardoor u een week langer er mee kunt doen.

De natuurlijke nagels worden netjes in vorm gevijld.

Hierna wordt de Biab gel en eventueel gelpolish aangebracht.

We werken hiermee met twee verschillende soorten gel, de flexibele gel of als er een verlenging van de natuurlijke nagels gemaakt wordt met een buildergel.

Ideale behandeling voor de nagelbijters! 

 

WAT IS EEN MANICURE MET GELPOLISH?

Heb je mooie stevige nagels van jezelf alleen wil je het allemaal net even wat strakker hebben en eventueel mooi strak gelakt hebben? Kies dan voor een manicure met eventueel gelpolish. Door middel van een e-manicure verzorgen we de nagelriemen, waarna we een base aanbrengen en de nagels zeer strak aflakken.

Heb jij een baan waarbij je niks op je nagels mag hebben aan kleur of biab, dan kun je voor een natural manicure kiezen. Zo heb je toch verzorgde nagels.WAT DOET EEN PEDICURE?

Voeten dragen heel ons lichaam, ze krijgen hierdoor veel te verduren.

Toch worden ze helaas vaak vergeten. Hierdoor kunnen klachten ontstaan die pijn kunnen veroorzaken.

Regelmatig een bezoek aan een vakbekwame pedicure zal zorgen dat pijnlijke voeten worden voorkomen. Bij Yátova Beauty Bar krijgen uw voeten de behandeling die ze nodig hebben.

 

Tot de werkzaamheden van een pedicure behoren onder andere:

   Verwijderen van eelt

   Verwijderen van likdoorns

   Op de juiste wijze knippen en frezen van nagels

   Nagelproblemen oplossen

   Het geven van adviezen

   Het opsporen en zoveel mogelijk wegnemen van de klachten

In onze salon wordt gewerkt met de nattechniek. Dit houdt in dat het handstuk van de pedicuremotor een geïntegreerde verstuiver heeft, waardoor stofdeeltjes zich aan minuscule druppeltjes van de verstuivende vloeistof hechten.
De werking van deze pedicure motor is hierdoor hygiënisch en voelt tevens lekker fris en koel aan tijdens de behandeling.